Haraldsen Auto AS

Verksted og bilforretning i Landsbyen Dokka siden 1938

Haraldsen Auto AS er merkeforhandler for Mitsubishi, med salg av nye og brukte biler. Vi har forhandlet Mitsubishi siden 1978 og har med andre ord solid erfaring med dette merket. Mitsubishi er pålitelige kvalitetsbiler som gir deg gode opplevelser….uansett hvor du er på vei. Vi kaller det Mitsubishi.youdrive.

Haraldsen Auto AS er fra høsten 2016 merkeforhandler for salg og service av Renault – et bilmerke med historie tilbake til 1898. I dag er Renault Europas nest mest solgte bilmerke, og er en av de bilprodusentene som har aller størst fokus på innovasjon, kvalitet og design. Bak Renault i Norge finner du MotorGruppen, som også importerer Mitsubishi. Haraldsen Auto AS forhandler også Dacia, som er et merke i Renault-familien.

Haraldsen Auto AS er fra vinteren 2021 også merkeforhandler for salg og service av HONGQI – et bilmerke fra bilprodusenten FAW. HONGQI har laget eksklusive luksusbiler helt siden 1958. Siden da har HONGQI vokst fra å produsere et fåtall biler på spesialbestilling, til å produsere biler for hele det kinesiske markedet. HONGQIs ambisjon er nå å bli Kinas ledende produsent av premium biler. I 2020 tok HONGQI steget inn i Norge, og tilgjengeliggjør nå unike premiumbiler for det norske markedet i samarbeid med HBI Norge AS. HBI Norge AS er et selskap i Motor Gruppen.

Haraldsen Auto AS er MECA-verksted. Det betyr at vi i tillegg til å være merkeverksted for Mitsubishi, Renault og Dacia, også er bilverksted for alle andre bilmerker. Vi har kompetansen til å gjøre det beste for akkurat din bil – og din lommebok.

Hvis bilen din har garanti, vil den fortsatt gjelde etter et besøk hos oss. Det er fordi vi alltid utfører service og reparasjoner i henhold til produsentenes instruksjoner – og at vi bare bruker reservedeler i henhold til foreskrevet kvalitet. Enten du er ute etter reparasjon eller service, kan du føle deg trygg ved å levere bilen til oss. MECA-stempel i serviceboken forteller at du tar godt vare på bilen din!

Haraldsen Auto AS er MECA forhandler og selger deler og rekvisita for alle bilmerker.

Haraldsen Auto AS er Riis Bilglass Servicepartner, og utfører reparasjon og skifte av bilglass.

Haraldsen Auto AS er også forhandler av Gaupen tilhengere.

Haraldsen Auto AS har også bilutleie. Vi tilbyr både person- og små varebiler.

Haraldsen Auto - Historien
Mitsubishi
HONGQI
MECA
GAUPEN
RIIS bilglass

© Copyright - Haraldsen Auto AS. All rights reserved | Haraldsen Auto AS, Storgata 54, 2870 DOKKA • Telefon: 61 11 33 40 | PERSONVERNERKLÆRING