Renault veiassistanse

Vi ønsker at eieropplevelsen av din Renault skal være så bra som mulig. Fra våre prisgunstige finansieringsløsninger til de betryggende enkle vedlikeholdsprogrammene – vi legger forholdene til rette slik at det å eie en Renault blir så trygt, enkelt og behagelig som mulig.

RENAULT VEIHJELP

Når du kjøper ny Renault i Norge medfølger 5 års veihjelp/ 100.000 km (unntak beskrives i brosjyre). Dersom det oppstår en skade og du ikke kan fortsette reisen har du krav på assistanse.

  • For veihjelp i Norge, ring: 800 10 061
  • For veihjelp utenlands, ring: +47 800 10 061

RENAULT VEIHJELP – SARA

Utfører du service på din 5 år eller eldre Renault inkluderer dette SARA Veihjelp i et år. Avtalen gjelder for biler inntil 3,5 tonn. Dersom du etter utført service får et uhell eller driftsstans og har behov for assistanse, kan du kostnadsfritt benytte deg av SARA Veihjelp. Veihjelpen blir utført av Viking Redningstjeneste AS i Norge, eller Viking sine avtalepartnere i inn- og utland. Gjelder ikke taxibiler.Tjenesten bygger på et kombimedlemskap som betyr en samordning mellom bilens forsikringsselskap og Viking Redningstjeneste AS.Tjenesten er åpen 24 timer i døgnet, hele året og veihjelpen gjelder i 12 måneder fra utført service. Hver gang du har service hos et autorisert Renault-verksted, forlenges veihjelpen med ytterligere ett år.