Renault – Passion for life

Renault har satt seg klare mål om å være blant de beste merkene på kvalitet og har i de senere årene vist sterk fremgang i en rekke uavhengige kvalitetsundersøkelser i både salg og service.

Haraldsen Auto AS er fra høsten 2016 autorisert merkeforhandler for salg og service av Renault – et bilmerke med historie tilbake til 1898. 

I dag er Renault Europas nest mest solgte bilmerke, og er en av de bilprodusentene som har aller størst fokus på innovasjon, kvalitet og design. Bak Renault i Norge finner du MotorGruppen, som også importerer Mitsubishi. 

Vi er behjelpelige med gunstig finans og forsikring gjennom våre samarbeidspartnere DNB, Santander, If og Enter

DNB-logo    santander-thumbIF-logoenter-logo

Vi har til en hver tid demobiler inne for prøvekjøring!

Bestill prøvekjøring!

Renault-modeller

Personbil

Nye CLIO

Du vil falle for den nye Renault CLIO med en gang. Med sine myke kurver, uttrykksfulle front og sportslige bakparti er den en bil som skiller seg ut. Renault-Logoen midt i grillen etterlater ingen tvil om hvem du har med å gjøre. Nytt design ned til minste detalj.

LES MER

CAPTUR

Renaults første crossover med storbyfølelse er smidig og elegant, både utvendig og innvendig. Med alt av Renaults kunnskap i ryggen går den nye veier når det gjelder design, komfort, utstyr og ikke minst kjøreglede!

LES MER

GRAND SCENIC

Den nye GRAND SCENIC har fått nye proporsjoner, fint utformede linjer og en eksklusiv farge, Brun Vison, som gir den et særpreget utseende. Inne i GRAND SCENICs romslige kupé er det plass til syv personer. Det er en attraktiv og ikke minst romslig flerbruksbil for dagens og morgendagens familier!

LES MER

KADJAR

Bak rattet i denne nye crossoveren er du klar til å utforske nye veier, nye horisonter. Med selvsikkerhet, teknologi og komfort snur Renault Kadjar opp ned på de etablerte kodene: Økonomiske motorer, en rekke førerassistansesystemer, et lyst, bekvemt interiør og smart allsidighet gjør bilen til den ideelle partner på landeveien.

LES MER

NYE MEGANE

En sporty versjon for kunder som ønsker seg litt ekstra spenning – eller design som skiller seg ut. Innbydende og behagelig interiør, et stort utvalg av førerassistentsystemer som gir en tryggere og mindre stressende kjøreopplevelse.

LES MER

NYE TALISMAN Sport Tourer

Nye Talisman Sport Tourer har både sterk personlighet, nyskapende teknologi og kupékomfort.

LES MER

TRAFIC personbil

Komfort og romslighet til 9 personer.

LES MER

Elektrisk

Nye Renault ZOE 

Nye Renault ZOE 400 km! Renault er markedsledende i Europa på elektriske kjøretøy. Med lanseringen av nye Renault ZOE setter vi nå en ny standard for rekkevidde i denne klassen med hele 400 km (NEDC).

LES MER

TWIZY

En klype entusiasme, en smule dristighet og mange nye, friske ideer. Her har du Twizy, den aller første urbane toseter som er 100 % elektrisk og gir mye moro bak rattet. Inkl. batteri, kollisjonspute, 2 seter, Z.E. Voice og mye mer
– Den nye måten å reise på!

LES MER

KANGOO Z.E

Du vil oppleve nye Kangoo Z.E. som annerledes, ny og overraskende. Inkl. batteri, tilleggsvarmer, forvarmer, R-link, TomTom navigasjon og mye mer.

LES MER

KANGOO MAXI Z.E

Du vil oppleve nye Kangoo Z.E. Maxi som annerledes, ny og overraskende. Inkl. batteri, tilleggsvarmer, forvarmer, R-link, TomTom navigasjon og mye mer

LES MER

KANGOO MAXI Z.E 5-seter

Du vil oppleve Nye Kangoo Z.E. Maxi 5 seter som annerledes, ny og overraskende. Inkl. batteri, tilleggsvarmer, forvarmer, R-link, TomTom navigasjon og mye mer

LES MER

Varebiler

KANGOO EXPRESS

Nå med 3 seter foran! Praktisk, komfortabelt og økonomisk. Håndverker, kjøpmann, varebud, dekoratør, installatør eller snekker – den nye Renault Kangoo Express tilpasser seg de fleste yrker med sine 3m³ lasteplass og 3 seter foran. Kangoo Express er designet for å spare deg tid og energi ved lasting og lossing.

LES MER

KANGOO EXPRESS MAXI

Praktisk, komfortabelt og økonomisk. En av de største i sin klasse (4m³) med lasteplass for 2 Europaller. For de som har behov for enda litt mer plass. Finnes også som Z.E. (Zero Emission) 2 seter

LES MER

TRAFIC

Dynamiske og robuste linjer, ny utforming av førerhuset, helt nytt utstyr og nye motorer – enda høyere effektivitet. Med nye Trafic får du innovasjon på alle områder. Førerhuset er et mobilt kontor der alt tilkoblet utstyr integreres perfekt.

LES MER

MASTER

Nye Renault MASTER legger lista enda høyere. Med sin forbedrede ytelse, effektivitet og sikkerhet er den enda hyggeligere å kjøre. De nye motorene og de mange nyskapningene vil lette arbeidet i hverdagen.

LES MER

© Copyright - Haraldsen Auto AS. All rights reserved | Haraldsen Auto AS, Storgata 54, 2870 DOKKA • Telefon: 61 11 33 40 | PERSONVERNERKLÆRING