Dacia Duster – Som skapt for norske forhold

Tøff front og doble optiske frontlykter. Dacia Duster har en moderne, robust og dynamisk stil som fremhever bilens SUV egenskaper.

Haraldsen Auto AS er fra høsten 2016 autorisert merkeforhandler for salg og service av Dacia Duster. 

Dacia produserer driftssikre, trygge og robuste biler for alle, og som ikke koster en formue. I Europa har flere og flere blitt overbevist om at en Dacia er en meget fornuftig investering og Daciamodellene er i dag kjent for å være både svært robuste og prisgunstige.

Vi er behjelpelige med gunstig finans og forsikring gjennom våre samarbeidspartnere DNB, Santander, If og Enter

DNB-logo    santander-thumbIF-logoenter-logo

Vi har til en hver tid demobiler inne for prøvekjøring!

Bestill prøvekjøring!

Dacia Duster

Dacias store suksess skyldes blant annet at stadig flere får muligheten til å eie en ny bil uten å måtte ruinere seg. Dacia tilhører Renaultgruppen og benytter tekniske løsninger som er gjennomprøvd, effektive og driftssikre. Vi tilbyr selvsagt 5 års garanti/ 100 000 km samt fordelaktige driftskostnader.

Dacia tar ansvar for miljøet, og produserer biler på miljøsertifiserte fabrikker, og hele 85 prosent av bilen kan gjenvinnes for å redusere miljøpåvirkningen så mye som mulig. Enda en grunn til at det er smart å kjøpe Dacia! Kanskje noe å vurdere?

Dacia Duster er foreløpig eneste modell tilgjengelig i Norge, men er nå tilgjengelig både i 4×2 og 4×4

LES MER

© Copyright - Haraldsen Auto AS. All rights reserved | Haraldsen Auto AS, Storgata 54, 2870 DOKKA • Telefon: 61 11 33 40 | PERSONVERNERKLÆRING