Fortsatt samme gode Mitsubishi-service

Morten Lien

Flere medier har i det siste skrevet at det er «Over og ut for Mitsubishi i Norge». Det er ikke helt riktig. Mitsubishi Motors Corporation har informert om at de fryser utviklingen og lansering av nye bilmodeller i det europeiske markedet i de neste tre årene. Salget av nåværende typegodkjente modeller vil imidlertid videreføres i Norge.

Vi i Haraldsen Auto selger Mitsubishi Outlander så lenge det er biler tilgjengelig, noe det sannsynligvis er langt ut i neste år. Den solide og sterke pick-up modellen L200 er det ingen endring for. Salget av denne fortsetter akkurat som før. Denne modellen er nettopp lansert i ny, moderne utgave og blir med oss i mange år fremover.

For alle nye og eksisterende kunder, så er det viktig å understreke at tilgang på deler og verkstedtjenester hos oss og alle andre autoriserte Mitsubishi-verksteder er akkurat som før. Alle garantier gitt fra fabrikken blir fulgt opp og videreført som før. Dette gjelder naturligvis også for biler som selges fremover.

Haraldsen Auto har vært på Dokka siden 1938, og vi har vært forhandler av flere ulike bilmerker gjennom årene. Mitsubishi har vi vært forhandler av siden 1978, og siden 2016 har vi også Renault- og Dacia-forhandler. Det kan bli aktuelt å få inn enda et bilmerke i tiden fremover.

På verkstedsiden er det ingen endringer, og Haraldsen Auto er fortsatt merkeverksted for Mitsubishi, Renault og Dacia, og autorisert MECA-verksted for alle vanlige bilmerker.

 

Morten Lien
Daglig leder, Haraldsen Auto AS